Politur Szövetkezet
Magyar  English
 

Édesipari termékek

** Fogyasztását cukorbetegeknek különösen ajánljuk

* Fogyasztását- főként túlsúlyos- cukorbetegeknek korlátozva javasoljuk

Élelmiszer (100g) Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
kj kcal g
Cukor 1680 400 0 0 100
Cukorkák átlag 1560 370 0 0 97
Csokoládék átlag 2400 570 7 35 55
*Diabetikus aprósütemények 2100 500 10 20 60
*Diétás csokoládék átlag 2350 560 7 35 50
*Diétás nápolyik 2100 500 3 25 650
Drazsék 2100 500 7 25 65
Fagylaltok átlag 640 150 3 5 30
*Fruktóz 1680 400 0 0 99
Gesztenye mirelit 930 225 5 1 54
*Glukosweet, Glukonon 1550 370 0 0 99
*Glukonett 1600 380 0 0 95
Jégkrém átlag 690 165 2 4 28
*Kakaópor 1840 440 5 28 42
Krémpor átlag 1820 435 10 5 80
Marcipán 240 490 15 20 57
Méz 1360 360 0 0 81
*Méz diétás 2200 300 0 0 75
Nápolyik átlag 2200 520 7 24 66
Pudingporok átlag 1480 350 1 2 86


Dr. Fövényi József - Székely Katalin


© 2017 Politur Vegyipari Szövetkezet